NACHRICHTEN

12 November 2019

LAG Trailers sluit samenwerkingscontract met Franse partner CM

Belgische tankopleggerfabrikant LAG Trailers werkt samen met de Franse brandstofopbouwspecialist CM SAS. LAG’s productiekennis vergroot CM’s marktpenetratie terwijl de locale kennis van de Franse partner de service-diensten van LAG zullen versterken.

Complementerende karakteristieken

Beide partijen complementeren elkaar in verschillende bedrijfstakken. LAG is een begrip in de productie van opbouwtanks voor het vervoer van brandstof, aluminium tankers evenals roestvrijstalen tankwagens voor het vervoer van voedsel, chemie, enz. …

CM op zijn beurt beschikt over een ongeëvenaarde ervaring in opbouwtanks en services voor brandstoftankers. Beide bedrijven slaan de handen ineen in Frankrijk en combineren hun sterktes om te groeien in de lokale markt. De samenwerking tussen beide bedrijven verzekert CM van een constante productie capaciteit volgens hun specificaties.

LAG beschikt met deze overeenkomst over een sterke lokale partner voor service, test en ijkingen van zijn brandstofopleggers.

Lokale groei

LAG Trailers is gefocust op Frankrijk. Tijdens de laatste jaren zette het bedrijf ter plaatse een uitgebreid service-netwerk neer, vergrootte het zijn verkoopskanalen en ontwierp het tankers special voor de Franse markt

CM verbreedde ook zijn activiteiten door het creëren van nieuwe lokale servicepunten. Dankzij deze samenwerking hoopt CM gestaag verder te groeien met hetzelfde niveau van service en kwaliteit.

Beide bedrijven zijn aanwezig op de Solutrans beurs te Lyon in hal 4 op stand nummer 198. 

 

LAG Trailers sluit samenwerkingscontract met Franse partner CM
12 November 2019